Lukassen Tweewielers

Excellentpas

Hoe haalt u meer uit uw fiets?

Lukassen Tweewielers is niet alleen zuinig op uw fiets, maar ook op u als klant. Daarom profiteren klanten van extra voordeel, dankzij de nieuwe Lukassen Excellentpas. U krijgt deze pas cadeau bij aankoop van een fiets. Heeft u al een fiets van Lukassen, dan is er voor u ook een Excellentpas beschikbaar. U kunt deze ophalen in Wehl of Zevenaar.

Gratis vervangende fiets bij reparatie en onderhoud

Omdat het vervelend is niet vooruit te kunnen, krijgt u als Lukassen Excellentpashouder gratis een vervangende fiets mee, terwijl het team hard sleutelt aan uw eigen vervoermiddel.

Quick Service bij reparatie en onderhoud

U hebt met de Excellentpas een streepje vóór. Op vertoon ervan komt u zonder afspraak in aanmerking voor Quick Service in de werkplaats. Extra prettig wanneer u acuut met pech komt te staan.

Uw verloren sleutelbos veilig weer terug

Zonder uw adresgegevens te vermelden kunt u dankzij de keycard versie van de Lukassen Excellentpas toch uw sleutelbos weer veilig terugkrijgen. De eerlijke vinder kan de bos gewoon retourneren naar Lukassen Tweewielers. Daar wordt de kaart gescand, en wordt vanzelf duidelijk dat deze van ú is. Eén telefoontje van Lukassen Tweewielers en u hoeft niet meer al uw sloten te vervangen. Een hele geruststelling.

Gratis haal- & brengservice bij reparatie en onderhoud

Woont u in een straal van 15 kilometer rondom Zevenaar (of Wehl)? Dan komt Lukassen Tweewielers uw fiets tussen 08.00 en 12.00 uur ‘s morgens gratis bij u ophalen. En na reparatie wordt deze vervolgens (meestal de volgende dag) ook weer tussen 08.00 en 12.00 uur ‘s morgens kosteloos bij u als Excellentpashouder terugbezorgd.

Geregeld speciale aanbiedingen voor Excellentpashouders

Via e-mail houdt Lukassen Tweewielers al haar Excellentpashouders op de hoogte van speciale aanbiedingen en voordelen. Ook weet u het als eerste wanneer er nieuwtjes te melden zijn!