Lukassen Tweewielers

Leasefiets 2021

De elektrische leasefiets: in 2021 bereikbaar voor iedereen!

2021 Is het jaar van de elektrische leasefiets. Dankzij gunstig kabinetsbeleid wordt het voor werkgevers mogelijk om voor medewerkers fiscaal vriendelijk een bedrijfsfiets in te zetten. Het vervoermiddel mag zowel zakelijk als privé gebruikt worden, tegen een bijtelling van slechts 7%. Via deze pagina willen wij u zoveel mogelijk informeren over de leasefiets en de mogelijkheden.

Bij Lukassen Tweewielers hebben wij in de afgelopen periode in hoog tempo gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de (elektrische) leasefiets. Om het proces van aanmelden, fietskeuze en contractuele afhandeling zo gesmeerd mogelijk te laten verlopen zijn wij een partnerschap aangegaan met Lease a Bike. Deze gerenommeerde leasemaatschappij staat garant voor zorgeloos leasefietsplezier.

Hoe de leasefiets het fietsen in 2021 zal veranderen

De leasefiets zorgt naar alle waarschijnlijkheid voor een revolutie in het gebruik van elektrische fietsen in Nederland. De gunstige voorwaarden vanuit overheidsbeleid stellen veel Nederlandse werknemers in staat om nu eindelijk een zeer goede elektrische fiets of speed pedelec (45 km/h) te rijden. Medewerkers zullen in toenemende mate hun werkgever gaan vragen om een leasefiets regeling [link] in te stellen. Via onze winkels is een groot assortiment leasefietsen of lease e-bike uitgekozen worden. Wij zijn premium dealer van de meeste grote merken. Er geldt geen enkele beperking.

Waarom kiezen voor een leasefiets?

De meeste bedrijven zullen niet in de rij staan om een groot aantal fietsen voor hun medewerkers aan te schaffen en deze zelf in beheer te houden. Fietslease stelt bedrijven in staat om voor 36 maanden een fiets, met een minimale aanschafwaarde van 500 euro, geheel zorgeloos ter beschikking te stellen. Wil werkgever of werknemer de fiets of e-bike uiteindelijk toch graag in bezit hebben? Dan kan deze na de leaseperiode tegen slechts circa 15% van de aanschafwaarde worden overgenomen. Lees hier meer over de voor- en nadelen van fietslease.


Veel gestelde vragen over de leasefiets 2021