Lukassen Tweewielers

Leasefiets 2020

De elektrische leasefiets: in 2020 bereikbaar voor iedereen!

2020 Is het jaar van de leasefiets. Dankzij gunstig kabinetsbeleid wordt het voor werkgevers mogelijk om voor medewerkers fiscaal vriendelijk een bedrijfsfiets in te zetten. Het vervoermiddel mag zowel zakelijk als privé gebruikt worden, tegen een bijtelling van slechts 7%. Via deze pagina willen wij je zoveel mogelijk informeren over de leasefiets en de mogelijkheden.

Wij regelen alles voor je!

Om het je extra gemakkelijk te maken zorgen wij ervoor dat alles rondom jouw leasefiets goed geregeld wordt en zorgen dat de afhandeling tussen je werkgever en de leasemaatschappij vlekkeloos verloopt. Je hoeft dus niet zelf een aanvraag- en bestelproces te doorlopen. Kom gerust naar onze winkel en wij helpen je verder! Bij Lukassen Tweewielers hebben wij ons in de afgelopen periode namelijk in hoog tempo gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met de (elektrische) leasefiets.

Hoe de leasefiets het fietsen in 2020 zal veranderen

De leasefiets zorgt naar alle waarschijnlijkheid voor een revolutie in het gebruik van elektrische fietsen in Nederland. De gunstige voorwaarden vanuit overheidsbeleid stellen veel Nederlandse werknemers in staat om nu eindelijk een zeer goede elektrische fiets of speed pedelec (45 km/h) te rijden. Medewerkers zullen in toenemende mate hun werkgever gaan vragen om een leasefiets regeling in te stellen. In onze winkels kan een groot assortiment leasefietsen of lease e-bike uitgekozen worden. Wij zijn premium dealer van de meeste grote merken. Er geldt geen enkele beperking.

Waarom kiezen voor een leasefiets?

De meeste bedrijven zullen niet in de rij staan om een groot aantal fietsen voor hun medewerkers aan te schaffen en deze zelf in beheer te houden. Fietslease stelt bedrijven in staat om voor 36 maanden een fiets, met een minimale aanschafwaarde van 500 euro, geheel zorgeloos ter beschikking te stellen. Wil werkgever of werknemer de fiets of e-bike uiteindelijk toch graag in bezit hebben? Dan kan deze na de leaseperiode tegen slechts circa 15% van de aanschafwaarde worden overgenomen. Lees hier meer over de voor- en nadelen van fietslease.

De video hieronder geeft een goed beeld van het bestelproces.


Lees ook deze artikelen!

Veel gestelde vragen door werknemers

Lees en bekijk de brochure voor werknemers

Veel gestelde vragen door werkgevers

Lees en bekijk de brochure voor werkgevers!

leasefiets brochure werkgevers