Lukassen Tweewielers

Vacature medewerker interieurverzorging / schoonmaak

Geeft het jou een goed gevoel als een ruimte er dankzij jouw werk schoon en fris bij staat? Wil je graag werken in een familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer?

In onze tweewielerspeciaalzaak in Wehl en/of Zevenaar is er een vacature voor een:

Medewerker interieurverzorging / schoonmaak

6-12 uur per week

 

Wat ga je doen?

Jij wil graag eer van je werk! Met jouw talent voor schoonmaken zorgt je ervoor dat onze showrooms en de producten die daarin staan (fietsen, scootmobielen, scooters en accessoires) er fris en schoon bij staan.

Je houdt alles stofvrij en schoon. Zo help jij ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke lukassen-beleving hebben.

Wie zoeken wij?

Zoek jij een (bij)baan als interieurverzorger / schoonmaker? Ben je pas tevreden als alles er tiptop uitziet? Dan leren we je graag kennen! Verder is het handig als je:

  • je handen graag uit de mouwen steekt
  • zelf werk ziet liggen en oppakt
  • een servicegerichte, klantvriendelijke instelling hebt

Medewerkers over Lukassen Tweewielers: “Geen dag is hetzelfde. Het werk is steeds weer anders.”

Wij bieden jou:

  • een super(bij)baan bij een familiebedrijf met een goede reputatie
  • fijne collega’s
  • een prima salaris
  • de mogelijkheid om mensen blij te maken!

 

Waarom werken bij Lukassen Tweewielers?

Bij Lukassen Tweewielers willen wij lol in ons werk hebben, want precies dát kunnen wij omzetten in fietsplezier voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om met hen een goed contact op te bouwen, doen er alles aan om onze klant te leren kennen en begrijpen.

Werken bij een relatief klein familiebedrijf als Lukassen Tweewielers betekent automatisch dat je een afwisselende baan hebt. Collega’s helpen elkaar en samen zorgen we dat het werk aan het einde van de dag af is.

Wij willen de meest vooruitstrevende tweewielerspecialist in ons verzorgingsgebied zijn. We zorgen dat alles, wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, er is.

Kortom: bij Lukassen Tweewielers doen we het goed of we doen het niet. Eerlijk is eerlijk!

Voel jij je thuis bij ons verhaal? Kom dan eens met ons praten.

Interesse?

Lijkt het je interessant om eens verder te praten? Laat dan van je horen, je bent van harte welkom! Stuur een bericht naar Jan Lukassen: administratie@lukassentweewielers.nl of bel voor meer informatie en een afspraak: 0314 68 14 00.