Lukassen Tweewielers

Vacature verkoopadviseur fietsen

Een werkdag bij Lukassen Tweewielers is nooit hetzelfde. Je werkt in onze schitterende, moderne showroom en ontvangt klanten die op zoek zijn naar een fiets, racefiets, mtb of e-bike. Je weet als geen ander hoe je bij klanten de juiste vragen kunt stellen om vervolgens de beste oplossing aan te bieden. Wij werken uitsluitend met A-merken.

Klantgerichtheid belangrijker dan branche ervaring

Het zou mooi zijn als je ervaring hebt in de fietsenbranche, maar we staan ook open voor een commerciële persoon die snel leert. Je functie staat nooit op zichzelf. Iedere klant die binnenkomt heeft een wens en wil graag snel geholpen worden. Zo neem je ook fietsen voor de werkplaats aan en help je klanten met kleine service gerelateerde zaken. Het gaat hier om een functie in onze winkel in Zevenaar.
a

Waar je op mag rekenen

Kom je bij ons werken, dan zul je meteen merken dat je onderdeel uitmaakt van een sterk team van fijne collega’s. Deze functie biedt doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie in ons filiaal. Ten slotte, maar niet onbelangrijk: Je mag rekenen op een prima salaris.

Solliciteer!

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan contact met ons op en richt je tot Jan Lukassen. Bijvoorbeeld via e-mail: info@lukassentweewielers.nl of telefonisch via 0314 68 14 00 We zien je graag!