Lukassen Tweewielers

Online fietsenwinkel

Online fietsenwinkel aan het zoeken? Dan bent u bij Lukassen Tweewielers aan het juiste adres. U vindt bij ons namelijk een ruim assortiment topkwaliteit fietsen. Ons online aanbod bevat onder meer elektrische fietsen, kinderfietsen, damesfietsen en herenfietsen. Tevens bieden wij de mooiste mountainbikes en vouwfietsen aan. Deze zijn van topmerken als Sparta, Koga, Gazelle, Batavus, Kona, Haibike, Cortina, Riese & Muller en Puky. Tevens zijn wij dealer van het bromfiets- en scootmobielmerk Kymco. Er is bij ons dus altijd wel het mooiste en nieuwste model te vinden die past binnen uw budget. In onze webshop kunt u daarnaast terecht voor een breed assortiment fietsaccessoires en fietsonderdelen om uw fiets compleet te maken of op te knappen. Bij Lukassen Tweewielers vindt u dus altijd uw ideale fiets. U betaalt gegarandeerd de laagste prijs en geniet altijd van de hoogste kwaliteit. Wij staan voor onbezorgd fietsplezier. Service en garantie staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. U kunt erop rekenen dat de professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Wij zijn dus uw online fietsenwinkel.

online fietsenwinkel

Lukassen Tweewielers is uw online fietsenwinkel

Bij Lukassen Tweewielers vinden wij het belangrijk dat u uw droomfiets online kunt uitkiezen. Een fiets die perfect past in uw situatie. In onze webshop is het ruime aanbod goed te bekijken, zodat u zoveel mogelijk gevoel bij een fiets of merk krijgt. Maar in onze shop kunt u ook terecht voor accessoires, banden, fietskarren, kinderzitjes, kleding, bescherming, sloten, tassen, manden en kratten. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar om een passend advies en toelichting te geven. Natuurlijk kunt u ook onze winkels in Wehl en Zevenaar bezoeken, waar onze medewerkers altijd voor u klaarstaan. U kunt erop rekenen dat onze professionele fietsenmakers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tweewielers. Zo heeft de elektrische fiets in de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. Medewerkers van Lukassen Tweewielers zijn hierin meegegroeid en weten precies hoe elke stadsfiets, bromfiets, kinderfiets, elektrische fiets of sportfiets in elkaar steekt. Zij werken dan ook in een zeer geavanceerde werkplaats met de nieuwste (digitale) technieken.

Ik koop mijn fiets online bij de specialist

Lukassen Tweewielers heeft een online fietsenwinkel waar u de grootste keuze heeft uit een gevarieerd aanbod met de beste fietsen, accessoires en onderdelen voor kinderen en volwassenen. U slaagt altijd in onze servicegerichte webshop. Bij ons koopt u niet alleen een fiets, maar heeft u ook de zekerheid van maximaal fietsplezier. Daarnaast verzorgen onze monteurs het onderhoud én de reparatie. Wij beschikken over een professionele en efficiënt ingerichte werkplaats waar uw fiets snel en vakkundig kan worden gerepareerd.

Bekijk ons online assortiment