Lukassen Tweewielers

Over ons

Lukassen Tweewielers is enerzijds een typisch regionaal familiebedrijf. Anderzijds doen onze twee moderne winkels in Wehl en Zevenaar mee met de grootste winkels in Nederland als het gaat om onze moderne aanpak. Zo hebben wij ons assortiment én de inrichting van onze werkplaatsen afgestemd op de almaar groeiende behoefte aan elektrisch fietsen. Kiest u voor aanschaf van een tweewieler bij Lukassen, dan profiteert u dus van het beste van twee werelden: een ouderwets gemoedelijke vertrouwde benadering, gecombineerd met het nieuwste van het nieuwste aan tweewielers, accessoires en de kennis daarover.

Premium dealer

Als premium dealer van alle merken die wij voeren hebben wij voorrang op levering door fabrikanten. Dat betekent dat u bij ons een ruimer assortiment aantreft dan bij de meeste andere tweewielerspecialisten. Daarnaast zorgt het feit dat wij voorrang krijgen op levering ervoor dat u dus sneller over uw nieuwe fiets kunt beschikken, mocht deze niet op voorraad zijn. Fabrikanten hebben bewust gekozen voor een samenwerking met Lukassen Tweewielers. Dat geldt andersom ook voor ons. Als er iets is met de door u aangeschafte tweewieler, dan stelt dit ons in staat om de garantie snel, correct en naar tevredenheid af te handelen.

Klantvriendelijke benadering

Vertrouwen is voor ons een groot goed. Dat vertaalt zich in de omgang met onze leveranciers en uiteraard ook met u. Wilt u proefrijden op een of meerdere fietsen om te ontdekken welk merk en type het beste bij u past, dan is dat uiteraard mogelijk. Daarnaast profiteert u als vaste klant via onze excellentpas van allerhande aantrekkelijke privileges, waaronder een gratis haal- en brengservice bij reparatie of onderhoud.