Lukassen Tweewielers

Proefrijden

Proefrijden: meten is weten!

Dat een fiets er fraai uitziet is mooi meegenomen. Maar hoe rijdt ie? Daar komt u maar op één manier achter: proefrijden. Wij bieden u natuurlijk graag de mogelijkheid om goed kennis te maken met uw eventuele nieuwe (elektrische) fiets.

Wat zijn de mogelijkheden van proefrijden?

Wij merken dat de ene klant behoefte heeft aan een uitgebreide kennismakingsronde van een aantal kilometers, terwijl de andere voldoende heeft aan een korte indruk tijdens een ritje door de straat. Een proefrit maken op één of meer fietsen, die uw interesse hebben gewekt, moet natuurlijk mogelijk zijn. Het is afhankelijk van verschillende factoren hoeveel speelruimte wij u kunnen bieden.

Demofietsen

Van met name e-bikes zijn in een aantal gevallen speciale demomodellen beschikbaar. Deze fietsen kunt u op een dag wat langer testen. U kunt een langere ronde maken, zodat u een goede indruk krijgt van comfort, ergonomie en techniek. Ook op onze tweedehands fietsen kunt u een wat grotere ronde maken.

Showroomfietsen testen

Wij vragen uw begrip als het gaat om compleet nieuwe fietsen in onze showroom. Deze kunnen wij slechts meegeven voor het al eerder benoemde ritje in de straat, vanwege het feit dat deze in absolute nieuwstaat moeten blijven.

Tip: maak een afspraak

Wilt u op een bepaald type fiets proefrijden? Bel ons dan even om een afspraak te maken. Wij kunnen dan zorgen dat de juiste fiets testklaar voor u klaar staat. Wij kunnen u dan ook informeren over de mogelijkheden van de proefrit, zodat u met de juiste verwachtingen naar onze winkel komt.

Legitimatie

Houd er rekening mee dat wij u kunnen vragen naar legitimatie, wanneer u komt proefrijden op één van onze fietsen of e-bikes. Wij adviseren u er dus altijd voor te zorgen dat u zich kunt legitimeren.

Graag tot ziens in één van onze winkels!