Lukassen Tweewielers

Zitten & Gaan

Iedereen heeft recht op betaalbare mobiliteit

Wij staan in de regio natuurlijk vooral bekend om onze tweewielers. Sinds een aantal jaren richten wij ons echter tevens op mobiliteitsoplossingen voor ouderen en minder validen. Met Zitten & Gaan zorgen wij voor vrijheid en comfort met nieuwe mobiliteit als lopen of fietsen niet meer gaat.

In alle rust de juiste keuze maken

Wij begrijpen heel goed dat maximale mobiliteit heel hoog op uw agenda staat als u minder valide bent. Gewoon naar de winkel gaan, een blokje om of op de thee of koffie bij vrienden en familie in de buurt. De veilige scootmobielen van Zitten & Gaan garanderen die maximale mobiliteit. Een scootmobiel te kopen is daarom een belangrijke gebeurtenis voor u. Samen met u bekijken wij welke scootmobiel het beste bij u past.

Heeft u nog een fiets? Ruil hem in!

Wanneer u beschikt over een (elektrische) fiets, dan kunt u deze bij Zitten & Gaan inruilen op de aanschaf van een scootmobiel. Als u dat wenst kunnen wij de fiets bij u thuis komen bekijken en een reële waardebepaling doen. Eventueel kunnen wij dan meteen één of meerdere scootmobielen meenemen, zodat u in uw eigen omgeving kunt proefrijden. Geef gerust aan wat uw wensen zijn en waar u zich prettig bij voelt.

Ook voor rollators

Een goede rollator geeft u de nodige houvast en kan u voor langere tijd helpen om beter mobiel te blijven. Wilt u een rollator kopen, dan is het goed om een aantal zaken af te wegen. Wij bespreken met u uw wensen en dagelijkse gewoontes, waarna wij u adviseren over het juiste product. U kunt in alle rust een of meerdere rollators uitproberen, voordat u een keuze maakt. Een rollator kopen wordt door ons gezien als een belangrijke aanschaf. U mag daarom rekenen op alle aandacht.

Zorgeloze service

Goed scootmobiel onderhoud zorgt ervoor dat u tot in lengte van jaren van een betrouwbaar product kunt genieten. Wilt u uw scootmobiel een onderhoudsbeurt laten geven of komt u onverhoopt onderweg met pech stil te staan? Weet dan dat wij altijd in de buurt zijn om u ter plaatse (en, zo nodig, snel) van dienst te zijn. Vervangend vervoer is daarbij uiteraard ook bespreekbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel ons dan gerust: 0314 68 14 00.